Vi gjør det!

Bussen Isac

Isac hjelper deg med kjøringen

Mange idrettslag har utfordringer med å samle nok foreldre til å forestå kjøring der hvor de unge og håpefulle for eksempel skal delta på cuper og arrangementer hvor deltagelse krever transport. Denne type transportoppdrag; bringe barn og ungdom frem og tilbake til små og store idretts – og kulturarrangementer, er bussen Isacs hoved-virkeområde. Transporttjenester med Isac innenfor de nevnte områder kan utføres kostnadsfritt for de lag/foreninger som får sitt transportønske innvilget. Vi presiserer at Isac kun kan bidra på turer der det ikke finnes øvrige/eksisterende transportalternativ.

Isac har en maks kapasitet på 48 passasjerer. Innvendig finnes både toalett og kjøkkenløsning, samt teknisk utstyr som trådløs mikrofon, guidekamera og frontkamera. Egen Isachsen-sjåfør kjører til det enkelte innvilgede turoppdrag.

P.g.a. stor etterspørsel gjør vi oppmerksom på at det er en naturlig begrensning, for hvor mange søknader vi har mulighet for å innvilge. Det enkelte transportoppdrag er begrenset til dagstur kun, det er ikke mulig å søke om Isac til oppdrag som involverer retur dag 2.

Søknadsskjema for bussen Isac

Ønsker du å søke om bruk av Isac fyll inn i skjemaet. Vi behandler søknaden din så raskt vi kan (senest innen fem virkedager) og tar kontakt med deg.

Kontaktinfo

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×