Vi gjør det!

14. april 2016

Vi gratulerer Kjell Erland Hoveng med «Vi gjør det!»-prisen 2016

Årets «Vi gjør det!»-pris gikk til sjåfør Kjell Erland Hoveng, tildelingen fant sted på den store jubileumsfesten på Storefjell den 9. april.

I juryens begrunnelse heter det blant annet:

Kjell Erland etterlever Isachsens fem grunnverdier på en forbilledlig måte. Han ble ansatt i 2003, og har siden ikke vært borte en eneste arbeidsdag. En humoristisk person som alltid har lune replikker på lur. Han er ryddig, og tar godt vare på lastebilen og utstyret. I tillegg er han både punktlig og «på», samt han viser engasjement og er ikke redd for å si sin mening i møter.

Kjell Erland er godt likt blant sine kollegaer, er hjelpsom og tar i et tak der det trengs. Han har høy faglig kompetanse og er god til å ta ansvar for egen utvikling. I sum: Kjell Erland er et forbilde for andre medarbeidere - en meget verdig vinner av Vi gjør det-prisen 2016.

Hovedpersonen selv ble både rørt og overrasket da han ble kalt opp på podiet:

– Ja, dette kom brått på, for å si det sånn. Med så mye flinke folk som det er i det firmaet her er dette en stor ære, jeg kan ikke si annet enn tusen hjertelig takk!

Administrerende direktør Kent Jensen sier:

– Kjell Erland er i alle betydninger av begrepet en svært positiv bidragsyter til arbeidsmiljøet. Det finnes mange mennesker med faglig og menneskelig engasjement i Isachsen, i år falt valget på Kjell Erland Hoveng. Prisen er svært fortjent.

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×