Vi gjør det!

7. februar 2014

Storordre på anleggsbiler

Hæhre, Risa, Isachsen og TT sammen om stor Mercedes-ordre.

Mercedes-Benz Lastebilavdelingen hos Bertel O. Steen har i dag inngått den største enkeltavtalen i selskapets historie på anleggsbiler med fire store anleggsentreprenører.


Fire store og toneangivende anleggsaktørene i Norge Hæhre Entreprenør, Risa-konsernet, Isachsen Gruppen og TT –anlegg, har i dag inngått en avtale om kjøp av 42 Mercedes-Benz fra Bertel O. Steen.

- De har forhandlet og inngått ordren i felleskap, forteller PR- og informasjonssjef Olav-K.Thingwall i Mercedes-Benz Norge Nyttekjøretøy til Byggeindustrien.

Valget falt på den nye anleggsbilen Arocs fra Mercedes-Benz og avtalen omfatter komplette biler. Det er i tillegg opsjon om ytterligere kjøretøy.

For Bertel O. Steen og Mercedes-Benz er dette en stor dag, og de kan konstatere at dette er den største enkeltordren for biler til anleggssektoren i selskapets historie.

- Bertel O. Steen og Mercedes-Benz har en lang og ærerik historie innen anleggsbiler i Norge og det er derfor spesielt hyggelig å kunne videreføre denne tradisjonen, sier direktør Knut M. Breivik, Mercedes-Benz Nyttekjøretøy.

Kilde: bygg.no

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×