Vi gjør det!

19. november 2014

Storlevering i Hønefoss

HØNEFOSS: I dag fikk Hæhre Maskinutleie overrakt sine 15 og Isachsen Gruppen får sine åtte nye Mercedes-Benz Arocs dumperbiler på fredag.

Det var stor stemning på Bertel O. Steens anlegg utenfor Hønefoss i formiddag. Levering av 23 nye dumpebiler i løpet av en uke er ikke hverdagskost.Leveringen markerer samtidig slutten av storkontrakten Hæhre, Isachsen, Risa og TT Anlegg gjorde med Mercedes-Benz i februar. Til sammen er kontrakten på 46 dumperbiler. Det er den største kontrakten på slike biler i Norge for B.O. Steen.

For de fire entreprenørene er avtalen et forsøk på om de ved samlede innkjøp kan oppnå bedre betingelser enn om de handler hver for seg.

Hæhre skal bruke sine biler med to sjåfører på hver bil. De første 15 fikk opplæring på de nye bilene i dag. Isachsen vil få sine biler overlevert førstkommende fredag.

Alle Hæhres biler er like med fire aksler og dumperkasser som er forsterket i bunn og den ene siden. Isachsen får fem biler med fire aksler, tre med tre aksler og en tippsemi. Det er Maur Bilpåbygg i Svelvik som har levert påbygget fra Sörling Ilsbo på alle disse bilene.

Du kan lese mer om den historiske avtalen i neste nummer av Anlegg&Transport.​

Kilde: at.no

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×