Vi gjør det!

16. januar 2015

Østgård Anlegg og Transport AS blir en del av Isachsen konsernet

Den Bagn-baserte anleggsentreprenøren Østgård Anlegg & Transport AS gikk med virkning fra 1. januar inn i Isachsen Gruppen. I anledning sammenslåingen ble alle Østgård-ansatte like før helgen invitert til Isachsens hovedkontor i Solbergelva, hvor de ble ønsket velkommen av konsernsjef Kent Jensen og direktør for Anleggsdivisjonen, Anders Høiback.

Høiback forteller at de to selskapene allerede kjenner hverandre godt, og at begge virksomheter har en arbeidskultur som passer den andre godt.

- Vi hadde et tett og godt samarbeid på 2013-2014 oppdraget ny E16 Dølveseter-Bagn, og i år jobber vi sammen på E6 Biri-Vingrom jobben. Østgård-folkene har en arbeidskultur vi kjenner oss igjen i, her er det stå-på-vilje, fagstolthet og kvalitet hele veien.

Daglig leder Vemund Østgård nikker bekreftende til Høibacks beskrivelse.

- Dette er ett hundre prosent vinn-vinn for begge parter. For oss er det utelukkende positivt å bli en del av Isachsen-systemet. Vi får tilgang på mer kompetanse, jobbtilgangen blir mer forutsigbar, samt vi får et systemløft gjennom at vi får knyttet til oss gode administrative systemer. Samtidig får vi også utnyttet kapasiteten vår bedre; det er enklere å være mellomstor avdeling i et stort system, enn å drive selvstendig som noe midt i mellom liten og stor alene.

Konsernsjef Kent Jensen i Isachsen definerer sammenslåingen som både viktig og riktig.

- Vi er glade for å kunne annonsere at Østgård Anlegg & Transport nå blir en del av Isachsen. Å skape vekst gjennom eksisterende samarbeidspartnere er en nærliggende strategi for oss. Ekstra gledelig er det når vi får muligheten til å bygge nye, fremtidige markedsandeler sammen med en så respektert og kraftfull aktør som Østgård Anlegg & Transport. Vårt geografiske nedslagsfelt blir nå ytterligere utvidet, og vi ser frem til å få et litt mer permanent brohode i regionen. Østgårds kontor forblir lokalisert i Bagn, og alle ansatte blir med videre. Begge deler har vært viktig for oss i denne prosessen, avslutter Jensen.

Østgård Anlegg & Transport AS omsatte i 2014 for ca. 25. millioner, og har 15 ansatte. Dagens eiere (50/50) Vemund Østgård og Laila Lien blir i forbindelse med sammenslåingen aksjonærer i Isachsen Gruppen.

—-

Ytterligere informasjon fås hos:

Divisjonsdirektør Anders Høiback: anders@isachsenas.no / 975 55 009, eller

Informasjonsansvarlig Pål Høiback: pal.hoiback@isachsengruppen.no / Mobil 975 55 002

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×