Vi gjør det!

25. april 2013

På tur med Isac?

Bussen «Isac» er siste tilskudd på stammen i Isachsen Gruppens nyttekjøretøy-familie. Navnet «Isac» er valgt ut blant alle svarene som kom inn etter navnekonkurransen i Isachsen Magasinet før jul. Hos Isachsen er vi ikke kjent for å være smålåtne når det kommer til investering i redskap og kjøretøy. Så heller ikke med den nye bussen. 20 meter lang og 2 meter bred, med 400 illsinte hester under panseret; Isac er en skikkelig kraftkar! Bussen har en maks kapasitet på 48 passasjerer, innvendig finnes både toalett og kjøkkenløsning. På den tekniske siden er det et vell av utstyr, blant annet trådløs mikrofon samt både guidekamera og frontkamera.

Mange idrettslag har utfordringer med å samle nok foreldre til å forestå kjøring der hvor de unge og håpefulle for eksempel skal delta på cuper og arrangementer hvor deltagelse krever transport. Andre ganger er det kanskje nok foreldre-biler, men man ønsker seg en buss for å transportere laget samlet, med alle de fordeler dette gir ikke bare i et miljømessig, men også i et sosialt aspekt.

Denne type transportoppdrag; bringe ungdom frem og tilbake til små og store idretts – og kulturarrangementer, vil være Isac´ s hovedvirkeområde. Transporttjenester med Isac innenfor de nevnte områder vil utføres kostnadsfritt for de lag/foreninger som får sitt transportønske innvilget.

Forutsatt ledig kapasitet kan Isac også på forespørsel anvendes internt til relevante arrangement av faglig/sosial karakter. Om dere har behov for Isac sine tjenester kan kortfattet søknad sendes til: buss@isachsengruppen.no

Si litt om hvorfor akkurat dere bør få gratis skyss. Det bør være minimum 16 deltakere og kjøring skal i utgangspunktet foregå innenfor en og samme dag.

Velkommen om bord i Isac – riktig god tur!

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×