Vi gjør det!

2. januar 2012

Oddmund Hansen blir ny konsernsjef i Isachsen Gruppen

Oddmund Hansen er ansatt som ny konsernsjef i Isachsen Gruppen. Hansen kommer fra stillingen som prosjektsjef og områdeansvarlig for Samferdsel og Energi i Skanska.

Mangeårig daglig leder og majoritetsaksjonær i Isachsen Gruppen, Rune Isachsen, uttrykker glede over å få Oddmund Hansen med på laget.

- Isachsen Gruppen har både gjennom organisk vekst og oppkjøp opplevd en kraftig vekst de siste årene. Konsernet teller i dag 9 datterselskap. Vi er nå i en fase hvor det å tilføre spisskompetanse utenfra vil bidra positivt til selskapets videre utvikling, sier Rune Isachsen.

Rune Isachen vil fortsette for fullt som avdelingsleder i bedriftens største datterselskap, Isachsen Entreprenør.

Den påtroppende toppsjefen i Isachsen Gruppen kjenner bransjen godt etter 30 år i Skanska. Han har gjennom årene samarbeidet godt med Isachsen Gruppen gjennom ulike anleggsoppdrag.

- Isachsen Gruppen er kjent for å ha noen av de beste arbeidsfolkene i anleggsbransjen. Det har jeg selv hatt gleden av å konstatere i ulike samarbeidsprosjekter mellom Skanska og Isachsen opp gjennom årene. Med den unike breddekompetansen selskapet besitter har de en sterk plattform å bygge videre på. Jeg gleder meg til å bidra til at selskapet fortsetter de siste årenes sterke vekst, uttaler Oddmund Hansen.

Oddmund Hansen (52) tiltrer stillingen 1. februar 2012.

Mer informasjon kan fås av daglig leder Rune Isachsen: rune@isachsengruppen.no, mobil 975 55 000

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×