Vi gjør det!

6. april 2017

OBOS og store norske fond inn på eiersiden i BetonmastHæhre

BetonmastHæhre har vedtatt å gjennomføre en rettet emisjon som tilfører selskapet 600 millioner kroner i ny kapital. Inn på eiersiden kommer OBOS og noen av Norges største aksjefond.

– Jeg er svært tilfreds med den store interessen fra investormarkedet. Med en styrket balanse og en ytterligere forsterket aksjonærbase står vi godt rustet til å fortsette den sterke veksten i selskapet, sier konsernsjef Jørgen Evensen i BetonmastHæhre.

Hensikten med kapitalforhøyelsen er å legge til rette for videre sterk vekst. BetonmastHæhre har store vekstambisjoner innen både bygg og anlegg i både Norge og Sverige. Blant investorene med tro på selskapet er sektorspesialisten OBOS, som nå blir en betydelig eier i BetonmastHæhre.

BetonmastHæhre er et meget dyktig entreprenørselskap og har de ledelsesmessige og organisatoriske forutsetningene for å lykkes med sin satsing. OBOS ønsker å være med på denne verdiskapningen og sikre norsk industrielt eierskap, sier Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS.

Sikter mot børs

BetonmastHæhre er et resultat av fusjonen mellom Betonmast og Hæhre Isachsen Gruppen. Fusjonen, som skaper en av Norges største og raskest voksende bygg- og anleggsentreprenører, ble formelt gjennomført i mars 2017. I forbindelse med kapitalforhøyelsen har BetonmastHæhre kommunisert en ambisjon om børsnotering.

ABG Sundal Collier og Arctic Securities har vært tilretteleggere for den rettede emisjonen.

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×