Vi gjør det!

17. oktober 2010

Nytt ledningsnett på Dikemark

Isachsen Entreprenør er i gang med vann- og avløpsrehabilitering på Dikemark i Asker. Kontrakten er på 50 millioner kroner og oppdragsgiver er Oslo kommune, Asker kommune og Ullevål sykehus. Isachsen Entreprenør skal være ferdige med arbeidet i løpet av høsten 2011.

Til sammen seks kilometer grøft må graves opp for å få byttet ut det gamle ledningsnettet. - En av hovedutfordringene er å sørge for midlertidig vann og avløp til virksomhetene som blir berørt av arbeidet, forteller prosjektleder Roger Kjenås. - Det er alltid et puslespill å jobbe i omgivelser som trenger å være i daglig drift samtidig som vi skal gjøre vår jobb så effektivt som mulig, sier han.

Isachsen Entreprenør bemanner oppdraget med egne folk men leier inn spesialister til sprengningsarbeidet. - Vi har vært veldig nøye med å varsle institusjonene i området om hva vi gjør hele veien. Tydelige informasjon, god planlegging og tett kontakt med oppdragsgiver er viktig for å få gjort denne jobben på en ordentlig måte, sier Kjenås.

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×