Vi gjør det!

10. februar 2014

Nye divisjonsdirektører i Isachsen Gruppen

Håvard Kjendseth og Kent Jensen tiltrer de nyopprettede stillingene som divisjonsdirektører for henholdsvis industridivisjonen og anleggsdivisjonen i Isachsen Gruppen.

Kjendseth kommer fra stillingen som administrerende direktør i Isachsen Entreprenør AS og Jensen kommer fra stillingen som daglig leder i Isachsen Entreprenør Oslo AS.

Isachsen Gruppen besluttet nylig å organisere konsernet i en divisjonsstruktur bestående av tre divisjoner: anlegg, industri og maskin. Konsernsjef Oddmund Hansen er svært fornøyd med at to av de tre nye divisjonsdirektørene allerede er klare.

– Håvard Kjendseth og Kent Jensen er rekruttert internt og begge har vært sterkt delaktig i prosessen som har ledet til vår nye organisasjonsmodell. Begge kjenner konsernet godt fra før og innehar solide kvaliteter som vil bidra til å bringe selskapet videre. Både Kjendseth og Jensen inngår i selskapets ledergruppe og bringer med seg spisskompetanse som er viktig for konsernets videre vekst, sier Oddmund Hansen.

Håvard Kjendseth som har ledet Isachsen Entreprenør i 11 år ser frem til nye utfordringer som divisjonsdirektør for Industridivisjonen.

– Vi har et stort potensial innenfor industridelen og jeg ser virkelig frem til å jobbe videre med utviklingen av de ulike virksomhetsområdene. Etter så mange år med arbeid primært innenfor anleggssektoren blir dette veldig spennende for meg, forteller Håvard Kjendseth.

Kent Jensen har ledet Isachsen Entreprenør Oslo i snaue to år. Før dette jobbet han i Sydney i Australia i 13 år hvor de siste årene var innenfor finans med spesialisering innen bygg- og anleggsbransjen.

– Vi er et selskap i sterk vekst og jeg gleder meg til å bidra ytterligere i det videre arbeidet. Markedsutsiktene er gode for anleggssektoren i Norge, og vi skal fortsette å være en aktør i bransjen som våre oppdragsgivere skal oppleve som en seriøs og god samarbeidspartner. Kombinasjonen av kompetent arbeidskraft og tilpasset utstyrspark av høy kvalitet er et av Isachsen Gruppens største fortrinn, uttaler Kent Jensen.

Både Kjendseth og Jensen begynner formelt i de nye stillingene 1. juni i år, men det blir en overgangsperiode så deler av arbeidet starter allerede fra 1. mars. Ny direktør for maskindivisjonen er ennå ikke tilsatt, men ifølge konsernsjef Oddmund Hansen vil riktig person være på plass i god tid før 1. juni.

Konsernets eiendomssatsning vil ligge på siden av den nye divisjonsstrukturen, og er organisert gjennom egne single-purpose selskaper.

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×