Vi gjør det!

3. april 2013

Ny daglig leder i Eiker Grøntmiljø

Amund Berger fra Fiskum i Øvre Eiker kommune er ansatt som daglig leder i anleggsgartnerfirmaet Eiker Grøntmiljø AS, et datterselskap i Isachsen Gruppen.

Berger kommer fra en stilling som prosjektleder i Eiker Grøntmiljø, og har siden år 2000 også vært medeier i selskapet. Amund Berger er utdannet ved statens gartnerskole Jensvoll. Eiker Grøntmiljøs påtroppende sjef gleder seg til å ta fatt på oppgavene, og krysser fingrene for at det fine vårværet nå bare fortsetter.

- I vår bransje ligger oppdragsmarkedet alltid litt i dvale i den kalde årstiden, vinteren er litt mer av en planleggingstid. Det klør litt ekstra hos alle oss med grønne fingre nå om dagen, når vi kan se at våren er i anmarsj – vi ser frem at telen snart skal forlate bakken for godt, så vi for alvor kan komme i gang med sesongen.

Berger roser avtroppende daglig leder Lene T. Pedersen for å ha lagt et solid fundament for videre vekst i virksomheten.

- Lene har bidratt sterkt til å profesjonalisere driften. Jeg ser frem til å videreutvikle det gode grunnlaget som er lagt. Fokusområder som produktkvalitet og faglig utvikling av våre ansatte vil ha høy prioritet fremover.

Buskerud fylke er Eiker Grøntmiljøs primære, oppdragsmessige nedslagsfelt, men firmaet opplever økende ordreinngang også på aksen Asker-Bærum-Oslo. Berger peker på tilhørigheten til Isachsen Gruppen som en viktig årsaksfaktor til den økte etterspørselen i hovedstadsregionen.

- Det å være del av et breddekonsern med 10 datterselskap gir trygghet både for oppdragsgiver og for oss selv. Gruppeforankringen gir også klare salgsmessige fordeler – mange av Eiker Grøntmiljøs oppdrag kommer i forlengelse av entrepriser inngått av Gruppens største datterselskap, Isachsen Entreprenør, avslutter den nye daglige lederen i Eiker Grøntmiljø AS, Amund Berger.

Kilde: bygg.no

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×