Vi gjør det!

27. januar 2016

Lærlingene på besøk hos Loe Rørprodukter

Et drøyt år er gått siden Isachsen Gruppen slo opp dørene til sitt nye lærlingesenter ved det nye hovedkontoret i Solbergelva utenfor Drammen.

Siden den gang har selskapet intensivert sin satsning på lærlinger ytterligere, og kommer stadig nærmere sitt ambisiøse mål om at 8-10 prosent av den permanente arbeidsstyrken skal utgjøres av lærlinger.

Men det er ikke bare ute på anlegg eller inne ved de hypermoderne simulatorene på lærlingesenteret, at arbeidsopplæringen foregår. Lærlingene er også med jevne mellomrom på bedriftsbesøk hos ulike samarbeidspartnere. Torsdag 21. januar var turen kommet til Norges ledende betongvareprodusent, Loe Rørprodukter AS, skriver Isachsen i en pressemelding.

Salgs – og logistikkleder Siri Loe satte stor pris på besøket.

– Dette var en fin og motivert gjeng å få på besøk. Loe er en bedrift hvor fokuset på fagkunnskap og produktkvalitet er svært høyt, og det er flott å kunne bidra til at lærlingene hos en av våre viktigste samarbeidspartnere får førstehåndsinnsikt i hvem vi er og hvordan vi arbeider.

Anders Weggersrud, 1.-års maskinførerlærling, snakker for hele lærlingegruppen når han erklærer at besøket opplevdes svært utbytterikt.

– Ja, dette var både spennende og lærerikt. Det var veldig interessant å se hvordan alle de Loe-rørproduktene blir laget, samt ikke minst lære om hvordan vi best mulig håndterer dem ute på anlegg.

Også lærlingetiden generelt, beretter Anders, svarer til forventingene.

-Isachsen er et ryddig og fint firma som er veldig engasjerte i oppgaven med å lære oss faget. Det er jo etter hvert også en veldig stor bedrift, med mange avdelinger og hvor de ansatte er spredt over store geografiske områder. Derfor er det veldig fint iblant å kunne samles på den måten vi gjør i dag, på bedriftsbesøk.

– Vi har en ambisjon om å arrangere minimum to bedriftsbesøk i året, supplerer lærlingeleder i Isachsen, Tom Krogh Sørensen. – Loes moderne, bransjeledende fabrikk her i Hokksund er i så måte et flott sted å starte årets besøksprogram på; vi takker for en svært spennende og lærerik dag.

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×