Vi gjør det!

2. februar 2015

Isachsen Gruppen kjøper Drammen Trafikksystemer

Drammen Trafikksystemer blir med virkning fra 3. februar en del av Isachsen Gruppen. Selskapet tilbyr en rekke tjenester innenfor arbeidsvarsling, herunder utarbeidelse av skiltplaner, miniguard-sikring, lysregulering og utleie av bufferbiler.

I januar ble den Bagn-baserte anleggsentreprenøren Østgård Anlegg og Transport en del av Isachsen-konsernet, og nå blir også arbeidsvarslingspesialisten Drammen Trafikksystem en del av Isachsen. Med de to nyervervelsene øker antall ansatte i Isachsen-systemet til ca. 460.

Konsernsjef Kent Jensen i Isachsen Gruppen forteller at industrielt samarbeid alltid har vært en del av selskapets strategi for videre vekst og verdiskapning.

- Spisskompetanse og koordinert opptreden vil alltid gi sikrere og bedre leveranser. Jo mer og relevant spisskompetanse i eget hus, jo bedre kvalitetssikkerhet og jo mer kundeverdi. Arbeidsvarsling er en type tjeneste vi som stor anleggsoperatør er helt avhengig av, og når det nå bød seg en mulighet til å kunne integrere hva vi mener er kanskje markedets beste leverandør på området, er dette oppkjøpet helt i tråd med vår strategi.

Hovedaksjonær og daglig leder Jan Erik Arnesen i Drammen Trafikksystemer forteller at de deler sin nye eiers tro på samarbeid som strategisk modell.

- Isachsen er i forveien en av våre største oppdragsgivere, og er kanskje den entreprenøren vi har samarbeidet aller lengst og ikke minst tettest med. Det at vi nå kommer inn under den store Isachsen-paraplyen gir oss en helt annen grad av ordretrygghet. Samtidig får vi muligheten til å videreutvikle oss både faglig og menneskelig, i et av bransjens mest fremgangsrike og fagkompetente arbeidsmiljøer.

Drammen Trafikksystemers arbeidsvarslingstjenester blir organisert som et eget tjenesteområde, i Divisjon Industri.

- Arbeidsvarsling blir en spennende tilvekst til våre øvrige tjenesteområder – jeg vil med dette få ønske et stort og hjertelig velkommen til alle våre nye kollegaer fra Drammen Trafikksystemer, avslutter konsernsjef i Isachsen Gruppen, Kent Jensen.

Drammen Trafikksystemer omsetter for ca. 10 millioner, og har 6 ansatte.

Ytterligere informasjon fås hos HR-sjef Pål Høiback:

pal.hoiback@isachsenas.no / Mobil 975 55 002.

Eller hos konsernsjef Kent Jensen:

kent.jensen@isachsenas.no / Mobil 975 75 402

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×