Vi gjør det!

31. oktober 2011

Isachsen Gruppen bygger nye Mjøndalen stadion

Isachsen Entreprenør, VS Element, Bane og Entreprenørservice, Eiker Grøntmiljø,Ingeniørservice og Isachsen Elektro er alle med når fotballklubben Mjøndalen bygger ny stadion.

Søndag 30. oktober, umiddelbart etter at dommeren markerte kampslutt i Adeccoliga-klubben Mjøndalens siste hjemmematch for sesongen, rullet de første anleggsmaskinene fra Isachsen Entreprenør inn på Nedre Eiker Stadion.

Avdelingsleder i Isachsen Entreprenør, Anders Høiback, som også er prosjektleder for stadionutbyggingen, forteller at det er med stor ydmykhet de går til oppgaven.

- Her er det fotballhistorie i hvert gresstrå, og hvem vet; kanskje markerer stadionutbyggingen starten på en ny æra for en klubb som i mange tiår tilhørte fotballadelen i Norge, sier Høiback.

Med nye Mjøndalen Stadion får klubben en helt ny kunstgressbane med undervarme, ny hovedtribune med 1500 sitteplasser under tak, nytt lysanlegg, samt 450 kvadratmeter klubblokaler til helårsbruk. Prosjektets investeringsramme er på 36, 3 millioner.

Sport & Adm. ansvarlig i Mjøndalen Fotball, Kenneth W. Karlsen, er glad for å ha Isachsen Gruppen med på laget.

- For å si det på fotballspråket; Isachsen Gruppen var det soleklare førstevalget da vi skulle ta ut stadionlaget. De har en unik bredde i troppen, og har gjennom flere tidligere stadion- utbygginger vist at de alltid leverer på tid og kvalitet, uttaler Karlsen.

I første byggetrinn får nye Mjøndalen Stadion en kapasitet på 2 100 personer.

Kilde: bygg.no

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×