Vi gjør det!

27. mars 2012

Isachsen ferdigstiller stadion på rekordtid

Knappe seks måneder etter at de første anleggsmaskinene fra Isachsen Entreprenør rullet inn på Adeccoliga-klubben Mjøndalens hjemmearena Nedre Eiker Stadion, er klubbens nye arena allerede klar til å tas i bruk.

I henhold til daglig leder i Mjøndalen Toppfotball Kenneth W. Karlsen er stadionutbyggingen unik i slitt slag i fotball-Norge.

– Anlegget ble planlagt og prosjektert i løpet av noen få, hektiske 2011-måneder. I tillegg er det gamle stadionet revet og det nye satt opp innenfor en seks måneders periode. Så vidt meg bekjent har dette aldri tidligere vært gjort i Norge, og jeg er ganske sikker på at det blir lenge til neste gang, sier Karlsen.

Karlsen mener Isachsen Gruppen med stadionjobben nærmest overoppfyller sitt eget motto ”vi gjør det”.

– Isachsen Entreprenør og resten av de involverte gruppe-datterselskapene har løst alle oppståtte byggeutfordringer med en handlekraft og kompetanse som det er en fryd å observere. Prosjektet har hatt trange økonomiske og tidsmessige rammebetingelser, men Isachsen har levert varene så det suser, sier han.

Konsernsjef i Isachsen Gruppen Oddmund Hansen er både stolt og glad for at Isachsen Gruppen har bidratt til at Mjøndalens nye fotballstorstue nå er klar til avspark, og mener konsernets breddekompetanse har vært utslagsgivende for det gode resultatet.

- Foruten Isachsen Entreprenør så har våre datterselskap VS Element, Bane og Entreprenørservice, Ingeniørservice samt Isachsen Elektro alle levert tjenester til stadionoppdraget. I et omfattende prosjekt som dette er det en klar fordel for oppdragsgiver å kunne forholde seg til én partner - som dekker alle kjernebehov i entreprisen, fremfor å måtte splitte oppdraget mellom mange ulike aktører, mener Hansen.

Kenneth W. Karlsen gleder seg til å ta den nye arenaen i bruk.

– Allerede 5. juni arrangeres det landskamp her, Norge U23 møter Wales. Til en slik kamp er det svært strenge internasjonale krav. Vår arena består alle sammen med glans. Det sier en del om kvaliteten, avslutter Karlsen.

Det nye stadion får en total tilskuerkapasitet på 2.500 personer. Prosjektet har hatt en investeringsramme på 36, 3 millioner kroner. Anlegget er dimensjonert for ytterligere utvidelse. Med nye Mjøndalen Stadion får klubben en helt ny kunstgressbane med undervarme, ny hovedtribune med 1500 sitteplasser under tak, nytt lysanlegg, samt 450 kvadratmeter klubblokaler til helårsbruk.

Kilde: Bygg.no

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×