Vi gjør det!

11. mars 2010

Isachsen Entreprenør ISO-sertifisert

Grundig kildesortering på anleggsplassene og mindre tomgangskjøring med maskiner og biler. Det er noen av de nye retningslinjene i Isachsen Entreprenør AS som nå er blitt ISO-sertifisert på kvalitet og miljø.

- Både miljøsertifikatet og kvalitetssertifikatet forplikter oss - ute på anleggene og internt. Vi ønsker å vise at vi er ryddige og pålitelige i forhold til oppdragsgivere og egne ansatte, sier administrerende direktør Håvard Kjendseth.

Oppdatert maskinpark og enda bedre rutiner De to sertifikatene – NS-EN ISO 14001:2004 (miljø) og NS-EN ISO 9001:2008 (kvalitet) - dokumenterer at firmaets tjenester leveres i henhold til internasjonale standarder. For å få godkjenningene på plass har selskapet blant annet byttet en del gammelt utstyr med nytt som er mer miljøvennlig og oppdatert administrative rutiner.

Ansvarlighet og sikkerhet:Viktig for både medarbeidere og kunder Kjendseth mener kvalitetssikringen som ISO-sertifiseringene innebærer er viktig for medarbeidere og kunder. - Våre folk håndterer komplisert utstyr og må levere solide resultater - ofte under tidspress. Sertifiseringen er et nyttig verktøy for å vise at vi gjør jobbene på en sikker, lovlydig og ansvarsfull måte.

Bak ISO-systemet står International Organization for Standardization og sertifiseringen av Isachsen Entreprenør er gjort av Teknologisk Institutt.

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×