Vi gjør det!

5. juli 2016

Isachsen arrangerte egen betongdag

Auditoriet i hovedkontoret i Solbergelva var fylt opp til tilnærmet siste stol da Isachsen Gruppen nylig arrangerte betong-dag for kunder og samarbeidspartnere.

På programmet sto blant annet foredrag av Ole Kristian Fjelstad fra Sundolitt og Trond Bøhlerengen fra Sintef, samt også et innlegg om motivasjon og samhandling, med Johan Kaggestad. Foruten faglig påfyll fikk deltagerne en grundig presentasjon av Isachsen Gruppen generelt, og selskapets betongavdelinger spesielt, heter det i en melding fra selskapet.

Blant de nærmere hundre deltagerne som hadde tatt turen til Isachsen denne dagen, var distriktssjef Søren Halck Johannsen fra Block Watne.

- Block Watne og Isachsen har hatt et godt og allsidig samarbeid i en årrekke. Fra vår side er vi derfor godt kjent med selskapets generelle entreprenørkompetanse, og vi samarbeider også utmerket både med avdelingen for sprøytebetong og avdelingen for grøntmiljø. Betong er en viktig bygge-komponent for Block Watne. Når det nå bød seg en anledning til å bli nærmere kjent med Isachsens fremtidige strategier og visjoner på området, var vi snare med å takke ja til muligheten. Sett under ett opplevde vi dagen som svært utbytterik

– det var særlig spennende å høre om de nye produktene som er i ferd med å materialisere seg i kjølvannet av internsamarbeidet mellom avdelingene Nordisk Sprøytebetong og Betongelement, beretter Johannsen.

I 2015 omsatte betongavdelingene i Isachsen for 118 millioner. Samlet sysselsetter de to avdelingene 54 personer. Initiativtager til betongdag-samlingen, daglig leder Per Erik Kristiansen i Nordisk Sprøytebetong (NOSB), forteller at samarbeidet de to avdelingene imellom allerede har gitt resultater.

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×