Vi gjør det!

22. august 2017

Gry Lene Kløvstad årets medarbeider i Isachsen

For å stimulere til kvalitet og fagutvikling hos sine ansatte opprettet BetonmastHæhre-selskapet Isachsen i 2015 en egen medarbeiderpris.

- Vinnerkandidaten nomineres og stemmes frem av mer enn 600 kolleger og prisen går til en medarbeider som har utmerket seg særskilt i kvalitetsarbeidet – en person som har en proaktiv holdning til sin rolle og til arbeidsplassen for øvrig. Årets prisvinner tilskrives alle de egenskapene som kjennetegner en dyktig «Isachser», eller som juryen oppsummerer det: «Personalleder Gry Lene Kløvstad er engasjert, har stor arbeidskapasitet, er løsningsorientert og har stått på for Isachsen i 12 år», heter det i en melding fra selskapet.

Hovedpersonen selv kan fortelle at det løp mange følelser gjennom kroppen da hun mottok prisen.

– Jeg kjenner meg rørt og stolt, ydmyk og glad – alt på en gang. Med så mange flinke kollegaer oppleves det som en stor anerkjennelse å bli utpekt og jeg kjenner meg utrolig takknemlig, kommenterer Kløvstad.

Hovedtillitsvalgt og jurymedlem Hans Olav Haugrud kan ikke få fullrost sin kollega nok.

– Gry Lene har alltid hjertet med seg i jobben, også når den innebærer utfordrende samtaler og situasjoner. Samtidig er hun rettferdig og tydelig, og ikke minst så er hun faglig sterk, uttaler han.

Daglig leder Nils Smetbak slutter seg til rosen, og mener prisen er et fint incitament for å synliggjøre det store faglige og menneskelige engasjementet i Isachsen.

– I en travel og krevende hverdag er det viktig med tiltak som helt konkret målbærer de verdiene vi som bedrift gjør vårt beste for å manøvrere etter. Vedkommende som juryen peker på skal gå foran som et godt eksempel når det gjelder etterlevelse av våre vedtatte verdier, kort sagt være en inspirasjon for sine kollegaer. I så måte er Gry Lene en svært verdig vinner av årets «Vi gjør det-pris», mener han.

Foruten statuett, heder og ære inkluderer prisen et beløp på 10.000, som vinneren disponerer til et fritt valgt kollegatiltak sammen med arbeidsteamet hun tilhører.

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×