Vi gjør det!
Geir M. Aurstad og Rune Isachsen

19. mars 2014

Geir M. Aarstad ny styreleder i Isachsen

Geir M. Aarstad blir ny styreleder i Isachsen Gruppen og overtar etter mangeårig styreleder og majoritetsaksjonær Rune Isachsen. Beslutningen om å rekruttere styreleder utenfor firmaets egne rekker er et ledd i prosessen med å optimalisere virksomhetens administrative funksjoner, et arbeid som har pågått siden Isachsen Gruppen høsten 2013 besluttet å innføre ny konsernmodell. Rune Isachsen er svært godt fornøyd med valget av ny styreleder, og mener med dette at de fleste bitene nå er på plass i selskapets nye organisasjonsmodell.

- Geir M. Aarstad har både lang og relevant topplederfartstid. Med Aarstad får vi en styreleder som virkelig kan bransjen – en som vet hva som skal til på dette nivået. Firmaet vårt opplever for tiden god vekst, og jeg er overbevist om at Aarstad er riktig person som Isachsen Gruppens styreleder når vi nå skal ta fatt på neste vekstetappe, uttaler Rune Isachsen.

Geir M. Aarstad bringer med seg mer enn 25 års ledererfaring fra eiendoms – og entreprenørbransjen. Fra sistnevnte er han bl.a. kjent for å ha bekledd toppledervervet i Skanska Norge, i perioden 2004-2009. I de to påfølgende årene var han konsernsjef for entreprenørdelen i det internasjonale selskapet Al Rahji Holding, med base i Riyadh i Saudi-Arabia. Aarstad ser nå frem til å ta fatt på styreledervervet i den norske anleggsentreprenøren Isachsen Gruppen.

- Isachsen Gruppen er et spennende og veldrevet selskap, og jeg gleder meg til å bidra i den videre utviklingen. Gjennom den siste tids organisatoriske grep med bl.a. etablering av ny divisjonsstruktur, fremstår Gruppen som godt rustet for fremtidig vekst.

Aarstad ønsker så raskt som mulig å etablere nærkontakt med Isachsen Gruppens prosjekt – og medarbeiderkultur, og vil den første tiden innta en aktiv rolle i selskapet.

- Det er viktig for meg å bli skikkelig kjent med selskapet, jeg kommer derfor i en startfase til å være ganske tett på selskapets organisasjon. Jeg har allerede rukket å konstatere at Isachsen Gruppen er et selskap det formelig oser arbeidskraft og fagstolthet av – den bedriftskulturen ser jeg frem til å bli en del av, avslutter Isachsen Gruppens nye styreleder Geir M. Aarstad.

Ved evt. ønske om ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Rune Isachsen:

rune@isachsenas.no / Mobil: 975 55 000

Oddmund Hansen

oddmund.hansen@isachsengruppen.no/ Mobil: 480 16 400

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×