Vi gjør det!

24. august 2012

Fra lærling til fagarbeider

Det var 170 festklare og forventningsfulle ansatte som i helgen møtte opp til Isachsen Entreprenørs årlige sommerfest ved firmaets hovedkontor i Solbergelva utenfor Drammen. Blant de mange feststemte medarbeiderne var det noen som ble gjort litt ekstra stas på. Fem unge maskinførere måtte i løpet av kvelden ta turen opp på scenen, hvor administrerende direktør Håvard Kjendseth sto klar med gratulasjoner til alle som den siste tiden har mottatt fagbrevet og som nå er fast ansatt i selskapet.

- Vi er både glade og stolte over at de som gjennomfører læretiden hos oss også ønsker å bli med oss videre, det tar vi som uttrykk for at Isachsen Entreprenør er en attraktiv arbeidsplass, erklærer Kjendseth.

De relativt ferske fagarbeiderne selv, Svein Tore Johansen (21), Ola Narverud (21), Fredrik Nordmarken (20), Tom Kjenås (19) og Tor Einar Hassel (23) syntes læretida har gått fort, og er alle svært fornøyd med å jobbe som maskinførere.

- Vi har lært utrolig mye. Isachsen Gruppen har mange datterselskap og mulighetene er gode både for videreutvikling og for å gjøre intern-karriere – fra nå av er det bare opp til oss selv hvor langt vi vil nå, sier en av de ferske maskinførerne.

En annen som ble hyllet denne kvelden var tre ganger europamester i rallycross, Sverre Isachsen. Han fikk honnør for 25 års tjeneste for Isachsen Entreprenør. Som bror av grunder Rune Isachsen har Sverre jobbet med det meste i selskapet, og de siste årene har han ved siden av rallycrosskarrieren bidratt på arbeid med motorer og maskinpark.

Ytterligere informasjon fås hos HR-sjef Pål Høiback:

pal.hoiback@isachsengruppen.no / Tlf: 975 55 002

Eller Håvard Kjendseth direkte:

havard@isachsenas.no / Tlf: 975 55 001

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×