Vi gjør det!

30. august 2010

Flintbanen åpnet i Tønsberg

Ronny Johnsen har spilt fotball på verdens beste baner, men mener fortsatt den nye Flintbanen er i øverste klasse.

- Den nye Flintbanen er et helt fantastisk anlegg. Kunstgresset og anlegget skaper forhold langt bedre enn dem jeg vokste opp med da jeg begynte å spille fotball, sa Ronny Johnsen etter å ha spilt i åpningskampen.

Den tidligere Manchester United-spilleren var en av de nesten 2000 fremmøtte da det nye kunstgress- og friidrettsanlegget ble åpnet i Tønsberg 27 august. Bane- og Entreprenørservice har hatt jobben med å bygge det nye idrettsanlegget som har en hovedbane, en sjuerbane og kunststoffdekke for friidrett.

Aktivitet hele året Flints 750 medlemmer, deriblant 82 fotballag, får nå mer treningstid og mulighet til å trene fotball og være i aktivitet hele året. - Vi er utrolig fornøyde med hvordan anlegget er blitt, sier leder i Flint Fotball, Bjørn Bergersen. Det skaper aktivitet, både for de som spiller fotball, driver med friidrett og for dem som liker å spille sandvolleyball. Jeg har ikke sett så mange barn og ungdom rundt Flintbanen på fem år, som nå om dagen, forteller Bergersen.

Får skryt av Fotballforbundet Paul Glomsaker, Generalsekretær for Norges Fotballforbund, åpnet offisielt banen ved å klippe over det røde båndet. - Flint er ikke bare den største klubben i Vestfold, men også en foregangsklubb for alle i Fotball-Norge. Noe dette anlegget viser, sa Glomsaker i sin hilsning til Flint.

Bygger for idretten Daglig leder i Bane- og Entreprenørservice, Jo Pedersen, er glad for at Flintbanen er godt likt av både elitespillere og barn og ungdom i nærmiljøet. - Vi bygger for idretten, være seg små idrettslag med én bane, eller eliteserielag som krever anlegg i ypperste klasse. Det viktigste er anlegget er tilpasset dem som skal bruke det og at det har lang levetid.

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×