Vi gjør det!

22. mars 2011

Fikk VA-jobb på Gardermoen

Isachsen Entreprenør skal levere VA-arbeidet til utbyggingen av Oslo Lufthavn Gardermoen. Kontrakten med hovedentreprenør Skanska er verdt 170 millioner. Arbeidet starter i april 2011 og skal være avsluttet i november 2012.

Prosjektleder i Isahcsen Entreprenør, Nils Anton Winther, forteller at det er 40 kilometer med rør og vannledninger, 1100 kummer og 30 kilometer med kabelrør som skal graves ned i forbindelse med utbyggingen. Tilsammen 230 000 kubikkmeter med masse må graves opp og legges på plass igjen.

- Vi bemanner oppdraget med mellom 40 og 80 medarbeidere i den 20 måneder lange anleggsperioden, forteller Winther.

Flere datterselskaper i Isachsen Gruppen

I tillegg til Isachsen Entreprenør blir to andre datterselskaper i Isachsen Gruppen også engasjert i prosjektet; Isachsen Elektro skal blant annet å ta seg av jordingssystemene og Ingeniørservice stiller med masseberegnere og stikningsingeniører.

– Dette er den største vann- og avløpsjobben i Norge de neste to årene, sier administrerende direktør Håvard Kjendseth.

Får skryt av Skanska

- Vi er svært glade for å ha Isachsen Entreprenør med på laget, et selskap vi anser for å være meget erfarent, for å ha stor kapasitet og for å ha mange dyktige fagfolk innen VA-faget, sier Skanskas prosjektsjef Oddmund Hansen.

Fakta om utbyggingen på Gardermoen:
  • Oslo lufthavn skal øke kapasiteten slik at flyplassen kan håndtere 28 millioner passasjerer per år.
  • Terminalen skal utvides med 117 000 kvadratmeter og får en ny pir med plass til flere fly, ny avgangs- og ankomsthall og nytt bagasjeanlegg.
  • Prosjekteier: Avinor
  • Byggherre: Oslo Lufthavn AS (OSL)
  • Byggestart: april 2011
  • Ferdigstillelse: 2017

Les mer om prosjektet her

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×