Vi gjør det!

1. september 2017

BetonmastHæhre-konsernet strømlinjeformer bildriften

Fra 01.09.2017 inngår Hæhre & Isachsen Auto/Bilutleie AS og Hallingdal Bilsenter AS avtale om tett samarbeid innenfor biladministrasjon og videresalg av bruktbiler.

Hæhre & Isachsen Bilutleie AS er totalleverandør av person- og varebiler og fungerer som biladministrasjonsselskap for BetonmastHæhre-konsernet.

Etter fusjonen mellom Betonmast og Hæhre Isachsen Gruppen har konsernets bilpark økt fra ca. 400 vare- og personbiler til over 1000 biler totalt. På bakgrunn av dette har Hæhre & Isachsen Bilutleie AS inngått et strategisk samarbeid med Hallingdal Bilsenter AS, som i dag forhandler merkene Mercedes og Peugeot. Dette er biltyper som står seg godt i forhold til BetonmastHæhre-selskapenes driftshverdag.

– Med en så markant volumøkning vil det bli et betraktelig økt trykk både på verksted og salgsledd. Da er det tilsvarende viktig å ta grep, slik at konsernet sikrer god administrasjon og effektive logistikkløsninger, uttaler Lars Hæhre, assisterende daglig leder i Hæhre Entreprenør.

Mens Hæhre & Isachsen Bilutleie AS fungerer som konsernets biladministrasjonsselskap, vil Hæhre & Isachsen Auto AS stå for service/vedlikehold av store deler av bilparken på sine verksteder i Vikersund og Solbergelva – i tillegg til å håndtere alle bruktbilene.

Som en konsekvens av sterk økning av bilparken, vil det årlig bli skiftet ut 300 - 400 biler, noe som gjør at håndteringen av bruktbiler blir en viktig del av virksomheten. Videre er planen å etablere et bruktbilsenter på Vikersund, hvor Hæhre & Isachsen Auto AS vil håndtere både verksted- og salgsledd. I tillegg til å serve eget konsern er det også et mål for selskapet å være konkurransedyktige mot det åpne markedet.

Morten Leonsen og Rune Engebretsgård fra Hallingdal Bilsenter vil bistå sentralt i begge selskapene for å bidra til at den store volumøkningen håndteres effektivt og profesjonelt.

Hæhre og Isachsen Auto AS vil i tillegg bestå som forhandler og merkeverksted for RSA-produktene Suzuki og Isuzu.

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×