Vi gjør det!

21. juni 2016

23 nye lærlinger

Mandag 20. juni rykket en ny gruppe med vordende fagarbeidere inn i Isachsen Gruppen. Sommerens lærlingeopptak er Isachsen Gruppens største enkeltstående opptak noensinne.

Halvannet år er gått siden Isachsen Gruppen åpnet sitt nye lærlingesenter ved hovedkontoret i Solbergelva. Lærlingesenteret med eget auditorium, virkelighetstro anleggsmaskin-simulatorer samt utstyr for innendørs rørlegging og kum-montasje blir anvendt av stadig flere.

Samlet har selskapet nå 40 lærlinger under kontrakt. Dette gjør Isachsen til en av landets største lærlingebedrifter målt mot totalt antall ansatte.

Det var en stolt HR-sjef Pål Høiback som ønsket de 23 nye lærlingene velkommen.

– Hvert eneste år opplever mange tusen ungdommer i Norge å få nei til lærlingeplass. Samtidig vet vi at behovet for nettopp faglært arbeidskraft er kraftig økende. Det er derfor viktig at arbeidsgiversiden tar sin del av ansvaret for å bedre situasjonen. I Isachsen definerer vi satsning på lærlingene som en sentral del av bedriftens samfunnsansvar – det er helt enkelt både riktig og viktig å bidra til at unge mennesker blir en aktiv del av landets arbeidsstyrke, poengterer Høiback.

Nyhetsarkiv

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×