Vi gjør det!

Ledige stillinger

Våre medarbeidere er svært forskjellige, men noen grunnleggende ting har de felles: Sterk arbeidsvilje. Pågangsmot. Humør. Handlekraft og løsningsevne. Vi gir ansvar og tillit til mennesker som brenner for faget og som viser initiativ, kraft og vilje til å lære og til å komme videre.

I Isachsen ønsker vi oss mennesker som har lyst til å spille hverandre gode, og som gjennom egeninnsats viser vilje og evne til å bidra til et arbeidsmiljø hvor det er naturlig å yte sitt aller beste – hver dag.

I Isachsen tror vi at motiverte medarbeidere er positivt både for verdiskapingen og for den enkeltes personlige utvikling. Vi legger stor vekt på solid intern opplæring for alle medarbeidere og tilbyr en rekke kurs og sertifiseringer på ulike fagområder. Hos oss vil vi at alle skal komme trygt hjem fra jobben hver dag! En del av dette handler om et omfattende og strukturert HMS-arbeid.

Som ansatt hos oss vil du få både mulighet og ansvar for å utfordre deg selv. Vi er et resultatorientert selskap og ser etter mennesker som er ivrige etter å lære, lede og samarbeide for å nå felles mål. Tar du utfordringen?

Stillingstittel Avdeling Arbeidssted Søknadsfrist Søk her
ADK-rørlegger, Grunnarbeider Vi søker ADK-rørleggere og Grunnarbeidere med erfaring Østlandet Snarest Søk her
Masseberegner/Kontraktsingeniør Vi søker Masseberegner/Kontraktsingeniør Søndre Akershus, Follo, Østfold Snarest Søk her
Maskinfører Vi søker Maskinførere Østlandet Snarest Søk her
Driftsleder No Dig Vi søker Driftsleder No Dig Østlandet Snarest Søk her
Anleggsleder No Dig Vi søker etter dyktig Anleggsleder No Dig Østlandet 24.08.17 Søk her
Produksjonsmedarbeider Vi søker Produksjonsmedarbeidere til vår avdeling Betongelement Svinevoll, Re Snarest Søk her
Maskinførere, Grunnarbeidre, ADK-rørleggere Vi søker Maskinførere, Grunnarbeidere og ADK-rørleggere Søndre Akershus, Follo og Østfold Snarest Søk her
Anleggsleder Vi søker Anleggsleder til vår avdeling Øst Søndre Akershus, Follo og Østfold Snarest Søk her

Logg på IntranettGlemt passord?

Ikke registrert som bruker? Klikk her

×